top of page

Kalendarium

Här hittar du kommande evenemang som vi genomför i föreningen.

_DSC0113.JPG

Kommande aktiviteter

Träff för nya medlemmar

Välkomna på träff för nya medlemmar som är speciellt för dig som är NY Ölinvestare eller aldrig har varit på vårt fina bryggeri. Vi samlas  på Göteborgs Bryggerimuseum i hus B på J.A. Pripps Gata 2 och går via de bryggerihistoriska samlingarna bort till bryggeriet. Efter en stunds gemyt bland pannorna och lite snack om bryggeriet samlas vi för en kort presentation av föreningen, Göteborgs Nya Bryggeri idag, dess tillblivelse och hur vi tänker inför framtiden. Vi avslutar träffen med lättare förtäring och räknar med att vara klara vid efter ca tre timmar.

Det kan vara bra att ha med lite kontanter om du vill köpa  en t-shirt, keps, glas eller något annat fint. Swish fungerar också.

Registrera dig via länken och betala in 50 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats. Givetvis är träffen enbart till för medlemmar i Göteborgs Ölinvest.

Kommande tillfällen att anmäla sig till är onsdagen 2/3 kl. 18.00 och 12/3 med start kl. 14.00.

Specialprovning 26/3

Välkommen på en specialprovning med porter och stout som tema. Vi kommer att lotsa dig genom porterns historia och utveckling mot torrare varianter med mer brända toner. Ja, när blir det en stout?

Efter provningen fortsätter vi med trevlig samvaro i Ölstugan Z och avnjuter en mustig Portergryta med gott lokalbryggt öl därtill. kostnaden för dig som medlem är 495 kr.

Datum och tid att lägga in i kalenderna är 26/3 kl. 15.00.

Anmäl dig här!

imperial_porter_vs_stout (1).png
bottom of page