top of page
cold-beer-in-a-glass-with-water-drops-up
header_olinvest_2017_mars.png

Välkommen till Göteborgs Ölinvest

Genom att bli medlem i Göteborgs Ölinvest är du med och säkerställer seriös öltillverkning i Göteborg. Gör något gott för dig själv och låt hjärtat va' me'!

Du blir Ölinvestare för att det är både roligt och viktigt att många är med på den här resan. Via ditt medlemskap i Göteborgs Ölinvest är du med och stödjer Prippklubbens envisa kamp för att återigen låta gott öl flöda från J.A. Pripps Gata i Västra Frölunda.

Betala 500 kronor och bli ständig medlem.

Du blir för en relativt liten penning indirekt delägare genom grundarbolaget och självklart en välbehövlig, bryggeriambassadör. Vi sätter stort värde på att du vill vara med.

Vad får du som medlem?

Du får ett diplom som du skriver ut och hänger upp inom glas och ram på väl synlig plats. Förutom fortlöpande förhandsinformation och nyheter om bryggeriet kommer du att få vara med om olika specialarrangemang. Självklart får du besöka vårt kära bryggeri, vara med på specialprovningar och vid lanseringar av nya öl. Det här är kul!

Alla som är eller varit med och hjälpt till, trott och hoppats, är guld värda, det skall ni veta och det kommer ni att märka. 

Hatten av för dig!

Bengan kopiera.png
NINA Ro.png

Bengt Kihlberg, President

Nina Rothausen, Administrator

bottom of page