Bli medlem

Välkommen att bli medlem, indirekt delägare och göteborgare. För 500 kr blir du obligatorisk ambassadör och hängiven konsument - på livstid. Det bästa man kan göra är att låta hjärtat vara med.

Fyll i formuläret och betala in 500 kr för ditt livslånga medlemskap till bankgironr: 282-3045. eller Swish: 123 281 07 78 (Medlemsavgifter) Glöm inte märka betalningen med ditt namn så vi vet vem pengarna kommer från.

Observera att du ska få ett automatiskt svar på din registrering. 

Vill du ha hjälp kan du skriva till info@gbgolinvest.se.

Vill du ge bort ett medlemskap?

Tänk på att inte använda din gåvomotagares e-postadress.  Använd din egen om du själv inte är medlem. Du kan också registrera med personens för- och efternamn enligt modellen: nn.nn@gbgolinvest.se  - glöm då inte att meddela den riktiga e-postadressen i ett mail till info@gbgolinvest.se skriv också när du har överlämnat gåvan, så att din vän inte får något nyhetsbrev eller andra meddelanden från oss dessförinnan. Kan du inte personnumret sista 4 siffror får du vara kreativ.

Om du är osäker på om din gåvomotagare redan är medlem kan du skriva till oss så kollar vi i registret. info@gbgolinvest.se 

Var snäll och INTE använda tecken typ, åäöéü, i ditt användarnamn och lösenord.

Observera att det är ett mellanrum mellan de första tre siffrorna och de två sista i postnumret.

Den 25 maj 2018 börjar den nya Dataskyddsförårdningen (GDPR) att gälla. De uppgifter som du registrerar kommer vi att använda i vår kommuniktion med dig, t.ex nyhetsbrev och inbjudningar. 

Här registrerar du dig själv eller din vän. Krånglar det, så skriv till info@gbgolinvest.se så hjälper vi dig.